- This event has passed.
SMMR Workshop – ITS Governance for Cambodia (MPWT)
March 26 @ 9:00 am - 5:00 pm
|SMMR Introduction – 45-min | 9:15-10:00|
|20-min||Introduction to the SMMR project
Overview of SMMR project with reference to the knowledge products and how they related to ITS.
|15-min||Opening Remark by DG, GDLT/MPWT||DG|
|15-min||SMMR Activities in Cambodia
Overview of SMMR activities in Cambodia: LAW, HUBs workshop, IRSAQ
Overview of the ITS workshop agenda and objective
|ITS Introduction – 1-hour | 10:00-11:00|
|15-min||What is ITS?
Defining ITS and presenting the key concepts
|30-min||ITS use cases and case studies
ITS examples: public transport, freight transport, traffic management & monitoring, smart highway management, emergency response.
ITS case studies:
· Singapore – Electronic Road Pricing: using ITS to manage and monitor urban traffic
· London – Trafalgar Square queue relocation strategy using ITS and actuated traffic signals.
· BRT – priority signalling example
· ITS Logistics example – weigh-in-motion
*using videos and animations where ever possible
|COFFEE BREAK – 15-min|
|ITS for Cambodia – 1h15 | 11:15-12:30|
|25-min||ITS for Phnom Penh – Problems & ITS solutions
Interactive presentation – asking the audience to identify transport-related problems in Phnom Penh/Cambodia and SMMR will provide examples of how these can be addressed using ITS.
|25-min||LUMA CCTV – AI presentation
Example of how ITS solutions can be adapted to the local environment.
|10-min||ITS and ‘Smart Cities’
The role and limitation of ITS in creating ‘Smart Cities’. The need for effective governance and smart decision making as a precursor to implementing technology solutions.
|LUNCH – 1h | 12:30-13:30|
|Enabling ITS – ITS Frameworks & Architectures | 13:30-14:45|
|30-min||ITS Framework & Architecture
Presentation on how to enable and govern ITS through the development of an ITS Framework and Architecture, and the risk of not doing so.
|15-min||ITS Operations – Control Centres & Big Data Platforms
The link between ITS and ‘Big Data Platforms’
|15-min||Case study from Seoul Korea
Presentation on what a mature ITS looks like in the Asian context
*pre-recorded presentation from Dong Hoon Shin
|COFFEE BREAK – 15-min|
|Next steps for Cambodia – 1-hour | 15:00-16:00|
|15-min||Next steps for Cambodia
Step-by-step overview of developing an ITS Framework and Architecture
|25-min||Q&A session||SMMR + Audience|